05:44 uur 03-02-2023

Zeus start overnamestrategie 2023 met overname Polpack

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Zeus, het Ierse bedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt voor de verpakkingssector, heeft vandaag de overname bekendgemaakt van Polpack, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van de distributie van verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines in Polen. Dit is de eerste stap in de overnamestrategie van Zeus voor 2023, waarmee het bedrijf haar activiteiten verspreid over Europa verder consolideert.

Polpack, een bedrijf in particulier bezit opgericht in januari 1993, heeft een omzet van meer dan EUR 8,5 miljoen per jaar. Polpack heeft haar hoofdkantoor in Warschau en beschikt verder over 7 verkoopkantoren verspreid over Polen, aangevuld door magazijnen en logistieke en productiefaciliteiten. Het bedrijf heeft meer dan 40 medewerkers in dienst en biedt maatoplossingen voor een gevarieerd klantenbestand.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ciara@springboardcommunications.ie

Check out our twitter: @NewsNovumpr