02:54 uur 03-02-2023

Mobiel handelsplatform Fintiv werkt samen met Geoswift om grensoverschrijdend digitaal geld te kunnen overmaken in Azië

AUSTIN, Texas & VANCOUVER, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Fintiv, een toonaangevend platform voor mobiele handel dat betalingen, loyaliteitsprogramma’s en mobiele marketing op één plaats samenbrengt, is een samenwerking aangegaan met Geoswift, een bedrijf voor betalingstechnologie met aanzienlijke expertise in Aziatische grensoverschrijdende betalingen. Via de veelzijdige mobiele portemonnees van Fintiv kunnen nu digitale overschrijvingen naar Azië worden uitgevoerd.

Het partnerschap zal Fintiv’s klanten de unieke mogelijkheid bieden om rechtstreeks vanaf portemonneerekeningen persoonlijke of zakelijke betalingen te doen in China, India en vele andere Aziatische landen. Met Geoswift’s superieure geografische bereik via zijn “GeoRemit” productlijn, kan het betalingsplatform van Fintiv nu verbinding maken met een groot aantal binnenlandse banken of mobiele portemonnees in Aziatische landen en gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Geoswift:

Annie Lin

E-mail: annie.lin@geoswift.com
Telefoon: +1 604 638 8182

Fintiv:

Mike Love

E-mail: Mike.love@fintiv.global
Telefoon: +1 512 964 5789

Check out our twitter: @NewsNovumpr