21:30 uur 02-02-2023

SPIE maakt de beste producten in de fotonica-industrie bekend tijdens de 15e jaarlijkse Prism Awards

De industriegerichte prijzen erkennen innovaties op gebieden als lasers, biomedische technologie, kwantumtechnologie, AR/VR/MR, sensoren en camera’s en beeldvorming

BELLINGHAM, Wash.–(BUSINESS WIRE)– Gisteren heeft SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, de best beoordeelde nieuwe optica- en fotonica-producten onderscheiden met de Prism Awards. De gala-avond, gehouden tijdens SPIE Photonics West, stond ook in het teken van de 15e editie van de Prism Awards, met een champagnetoast, een tijdlijngalerij van vroegere winnaars en een video met anderhalf decennium Prism-hoogtepunten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230202005694/nl/

The 2023 SPIE Prism Awards: The evening's winners and presenters celebrate their successes and 15 years of photonics innovations. (Photo: Business Wire)

The 2023 SPIE Prism Awards: The evening’s winners and presenters celebrate their successes and 15 years of photonics innovations. (Photo: Business Wire)

Elk jaar vertegenwoordigen de SPIE Prism Awards het snel groeiende traject, de opwindende nieuwste ontwikkelingen en de rijke technische innovaties in de fotonica en de door fotonica ondersteunde industrieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens

Public Relations Manager

daneets@spie.org
+1 360 685 5478

@SPIEtweets

Check out our twitter: @NewsNovumpr