14:13 uur 02-02-2023

Cognitive Credit lanceert Europese investeringsgraaddekking

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Cognitive Credit, de toonaangevende leverancier van zakelijke kredietgegevens en analysetechnologie, kondigt vandaag de lancering aan van een Europese Investeringsgraadlicentie (IG), waarmee de wereldwijde dekking wordt uitgebreid tot meer dan 1300 emittenten.

Deze nieuwe licentie bevat gedetailleerde historische financiële gegevens voor meer dan 300 BBB-gewaardeerde emittenten, en in de loop van de tijd komen daar meer bedrijven bij. De Europese IG-dekkingslijst is ontwikkeld in samenwerking met een aantal toonaangevende sell-side bedrijven en getoetst aan breed gedragen obligatie-indices.

Al meer dan een decennium lang presteert Europees BBB-krediet als een spreadproduct met lage volatiliteit, waarbij beleggers zich vooral richten op relatieve waarde in plaats van op het fundamentele kredietrisico.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Johnson
Hoofd marketing
andrew.johnson@cognitivecredit.com
+44 (0)20 8103 3090

Sudha Sathiaseelan

VP, Data

sudha.sathiaseelan@cognitivecredit.com

Jack Wearne

VP, Product en Strategie

jack.wearne@cognitivecredit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr