15:54 uur 02-02-2023

ALECSO start samen met SNC de eerste conferentie over internationale organisaties van onderwijs, wetenschap en cultuur

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– De Arab Liga voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (ALECSO) zal, in samenwerking met de Saudische Nationale Commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (SNC), de eerste editie organiseren van een grote internationale conferentie over cultuur, wetenschap en onderwijs in de 21e eeuw.

De conferentie “Toekomst van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur Internationale Organisaties Forum” (FESCIOF) zal twee dagen duren, van 8 tot 9 maart 2023, in het King Abdullah Petroleum Studies and Research Center (KAPSARC) in de Saudische hoofdstad Riyad, met deelname van een aantal belangrijke internationale organisaties op het gebied van onderwijs, cultuur en wetenschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Haitham Haddadin

HHaddadin@apcoworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr