20:05 uur 01-02-2023

Wasabi Surveillance Cloud levert ‘bodemloze’ opslag ter ondersteuning van de enorme videogroei in de bewakingssector

Met de mogelijkheid om on demand te schalen, profiteren gebruikers van de prijs en betrouwbaarheid van Wasabi hot cloud storage zonder in te leveren op de voordelen van bestaande technologie

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Wasabi Technologies, het hot cloudopslag-bedrijf, introduceert vandaag Wasabi Surveillance Cloud, een unieke oplossing waarmee organisaties videobewakingsbeelden van hun lokale opslagomgeving rechtstreeks naar de cloud kunnen overbrengen zonder dat de capaciteit ooit opraakt. Deze ‘bodemloze’ benadering van video-opslag is van vitaal belang voor de bewakingsindustrie die momenteel worstelt met het beheer van enorme hoeveelheden video in hoge resolutie-omgevingen, steeds grotere bestandsgroottes, strenge regelgeving en retentie-eisen, en zakelijke en aan de bewaking gekoppelde analysetoepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@wasabi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr