12:36 uur 01-02-2023

All Seas Capital sluit eerste fonds met 400 miljoen dollar aan activa onder beheer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– All Seas Capital, een pan-Europees privékapitaalfonds dat transformatieve kapitaaloplossingen biedt aan toonaangevende bedrijven die eigendom zijn van oprichters en ondernemers, kondigt met genoegen de final close van zijn eerste fonds, All Seas Capital I SCSp (het “Fonds”) aan, met een totaal aan toezeggingen van 400 miljoen dollar inclusief mede-investeringen.

De wereldwijde investeerdersbasis van All Seas Capital, bestaande uit pensioenfondsen, staatsfondsen, consultants, verzekeringsmaatschappijen en banken uit de VS, Europa en Azië, zorgen voor een goed gediversifieerde mix van investeerders. Sinds de oprichting tot de definitieve afsluiting van het fonds heeft All Seas Capital meer dan 200 miljoen dollar geïnvesteerd in bedrijven in portefeuille, waaronder Attivo Group (VK), Hakim Group (VK), SoMeD Santé (Frankrijk) en Zimmer MedizinSysteme (Duitsland).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

All Seas Capital
Charlotte Balbirnie

+44 7989 528421

CBalbirnie@keplercomms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr