08:30 uur 25-01-2023

Dar – de Master Civiel Ingenieur voor Luchthaven Centralny Port Komunikacyjny – huldigt het kantoor in Polen in

Warschau, Polen–(BUSINESS WIRE)– Op 16 januari opende Dar Al-Handasah Consultants – Dar – haar nieuwe Poolse kantoor in Aleje Jerozolimskie 142 B 02-305, Warschau. De verhuizing komt nadat het bedrijf haar designactiviteiten begon als de Master Civiel Ingenieur op de nieuwe Luchthaven Centralny Port Komunikacyjny (CPK) in Polen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230124005923/nl/

[Right to left] Dar Regional Director of Operations Danny Aoun, Dar Chairman and CEO Talal Shair, HE the Lebanese Ambassador to Poland Reina Charbel, CEO of CPK Mikołaj Wild, and Director of Aviation at CPK Piotr Kasprzyk. (Photo: AETOSWire)

[Right to left] Dar Regional Director of Operations Danny Aoun, Dar Chairman and CEO Talal Shair, HE the Lebanese Ambassador to Poland Reina Charbel, CEO of CPK Mikołaj Wild, and Director of Aviation at CPK Piotr Kasprzyk. (Photo: AETOSWire)

De openingsceremonie werd bijgewoond door Talal Shair, de voorzitter en CEO van Dar, Danny Aoun, regionaal directeur bedrijfsvoering, en een team van vooraanstaande directeuren en experts uit de sector. Geëerde gasten bij de ceremonie waren onder meer de CEO van CPK Mikołaj Wild, de directeur van de luchtvaart bij CPK Piotr Kasprzyk, een vertegenwoordiger van de Poolse nationale luchtvaartmaatschappij, de Libanese ambassadeur in Polen HE Reina Charbel, evenals senior belanghebbenden, ambtenaren en subconsultants in de Poolse luchtvaartsector.

Talal Shair, voorzitter en CEO van Dar: “Zelfs als een van ‘s werelds vooraanstaande luchtvaartdesignconsultants en met onze ervaring op luchthavens over de hele wereld, waren we gefascineerd door de pure visie en ambitie van de nieuwe luchthaven. En dat maakte het een nog grotere eer toen ons bedrijf tot Master Civiel Ingenieur werd benoemd. We zijn hier vandaag om al onze beloften na te komen en meer, door gebruik te maken van onze technische uitmuntendheid en adviesmogelijkheden om een zeer duurzame, toekomstbestendige en veerkrachtige luchthaven te leveren die verbindingen in Europa kan versterken en Polen als een continentale hub kan positioneren.”

Regional Director of Operations Danny Aoun benadrukte Dar ‘s langetermijnbetrokkenheid bij Polen en voegde eraan toe: “We vestigen ons in een lokaal team van experts dat de aanzienlijke expertise en wereldwijde referenties van ons bedrijf kan aanpassen om projecten in Polen en Europa te ondersteunen om nog meer impact en waarde te leveren aan gemeenschappen in het hele land.”

Over Dar:

Dar is een van ‘s werelds toonaangevende adviesbureaus en biedt design-, planning-, engineering- en projectmanagementdiensten voor een breed scala aan marktsectoren, waaronder gebouwen en steden, transport en civiele infrastructuur, water en het milieu. Dar is ook de oprichter van Dar Group, een wereldwijde design-, engineering- en adviesgroep met bekroonde impact en wereldwijd bereik. In 2022 stond Dar Group op de eerste plaats van internationale designbureaus in de markt voor luchthavens, evenals op de tiende plaats van internationale ontwerpbureaus in het algemeen, op de derde plaats in gebouwen en op de zesde plaats in transport (Engineering News Record).

www.dar.com

*Source: AETOSWire

Contacts

Kantoor Polen:
Sonia Rutkowska

(+48) 699 891 333

Sonia.Rutkowska@dar.com

Internationaal:
Haya Yahya

009611790002

Haya.yahya@dar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr