21:41 uur 25-01-2023

Crown Bioscience neemt de serviceactiviteiten en ondersteunende biobank van Indivumed over

Door de overname wordt het wereldwijde serviceaanbod uitgebreid met toegang tot en analyse van unieke klinische biospecimens

SAN DIEGO & HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een wereldwijde contractonderzoeksorganisatie (CRO) en een JSR Life Sciences-bedrijf, heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten om het IndivuServ-bedrijfsonderdeel van Indivumed GmbH over te nemen. Een Share Purchase Agreement (SPA) tussen beide partijen werd ondertekend op 29 december 2022 en onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsaanpassingen zal de transactie naar verwachting in april 2023 worden afgerond.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230125005121/nl/

Indivumed GmbH, opgericht in Duitsland in 2002, heeft een toonaangevende en wereldwijde reputatie voor de levering en analyse van klinische biospecimens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Crown Bioscience

Louise Stenson

pr@crownbio.com

Indivumed

Kristin Maack

press@indivumed.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr