13:01 uur 24-01-2023

World AI Cannes Festival: must-see sprekers in 2023

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Het World AI Cannes Festival zal op 9, 10 en 11 februari 2023 plaatsvinden in Cannes. Dit is het wereldwijde topevenement dat volledig gewijd is aan AI, aan tech-leiders op het gebied van AI-innovaties en de economische, menselijke en maatschappelijke vraagstukken die ons leven in de nabije toekomst zullen beïnvloeden.

Het evenement biedt de gelegenheid om de nieuwste marktontwikkelingen te ontdekken, van de beste experts te leren en om besluitvormers en toonaangevende bedrijfsleiders te ontmoeten. Vele gerenommeerde sprekers zullen presentaties houden en leiding geven aan strategische conferenties, think-tankworkshops, beursstands en netwerksessies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contacts WAICF 2023
Profile Agency – waicf@agence-profile.com
Jennifer Loison – 06 10 22 52 37 | Shérazade El Houari – 06 22 35 69 79

Check out our twitter: @NewsNovumpr