14:56 uur 24-01-2023

Inversago Pharma neemt deel aan de SVB Securities Global Biopharma Conference 2023

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Inversago Pharma Inc. (“Inversago”), een biotechbedrijf in de klinische fase met een unieke portefeuille van perifeer werkende CB1 inverse agonisten, kondigde vandaag aan dat François Ravenelle, Ph.D., Chief Executive Officer, en Glenn Vraniak, MBA, Chief Financial Officer, bijeenkomsten voor investeerders zullen voorzitten tijdens de Private Company Exhibition van de SVB Securities Global Biopharma Conference 2023, die wordt georganiseerd van 31 januari tot en met 2 februari 2023.

Neem contact op met de conferentie-vertegenwoordigers voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken met het management.

Over Inversago Pharma

Inversago Pharma is een particulier, klinische fase, Canadees biotechbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe behandelingen gericht op CB1 blokkades, gebaseerd op unieke, perifeer werkende CB1 inverse agonisten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Glenn S. Vraniak

Chief Financial Officer

Inversago Pharma Inc.

info@inversago.com

Media en investeerders
Argot Partners

inversago@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr