16:28 uur 24-01-2023

CYGNVS™ lanceert het allereerste gestuurde platform ter voorbereiding op cybercrisissen en voor response-management

Met al 1000 cliënten op het platform, schaalt CYGNVS™ haar activiteiten verder op, ondersteund door $ 55 mijloen in serie A-financiering

LOS ALTOS, Californië–(BUSINESS WIRE)– CYGNVS Inc. kwam vandaag uit stealthmodus, ondersteund door $ 55 miljoen in serie A-financiering en onthulde haar baanbrekende gestuurde platform voor cybercrisissen, speciaal ontworpen om organisaties de mogelijkheid te geven om verbonden te blijven, vertrouwen te hebben , en controle te behouden en compliant te zijn terwijl ze hun reactie op mogelijke cybercrisissen voorbereiden.

“Hoeveel je ook uitgeeft voor cyberbeveiliging, daarmee kun je cybercrisissen niet voorkomen. Wereldwijd moeten alle organisaties zich voorbereiden op mogelijke crisissen en een plan van aanpak opstellen,” aldus Marc Goodman, internationale beveiligingsadviseur en The New York Times bestseller-auteur van “Cybercrime en cyberwar: de toekomst van de misdaad in een wereld die altijd online is”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joe Valensky

joev@accesstheagency.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr