16:54 uur 24-01-2023

AGC Biologics ondersteunt de commerciële productie van de nieuwe Type 1-Diabetestherapie (T1D) van Provention Bio, TZIELD™

De wereldwijde CDMO-vestiging in Seattle werkt verder aan deze nieuwe T1D-behandeling, de eerste en enige behandeling die is goedgekeurd om het begin van stadium 3 van type 1-diabetes (T1D) uit te stellen bij volwassen en pediatrische patiënten van 8 jaar en ouder met stadium 2 T1D

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– AGC Biologics, een toonaangevende, wereldwijde biofarmaceutische contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO), kondigde vandaag een nieuw commercieel productieproject aan voor eiwitbiologicals op zijn productielocatie in Seattle. De CDMO produceert TZIELD™ (teplizumab-mzwv), een nieuwe T1D-behandeling van Provention Bio, Inc. (Nasdaq: PRVB), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van onderzoekstherapieën die slopende en levensbedreigende immuungemedieerde ziekten kunnen onderscheppen en voorkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick McDonald

AGC Biologics

nmcdonald@agc.com
(425) 419-3555

Check out our twitter: @NewsNovumpr