17:34 uur 20-01-2023

LTIMindtree rapporteert sterke prestaties in derde kwartaal van FJ23

Constante valuta-omzet gestegen met 16,3% op jaarbasis; orderinstroom op USD 1,25 miljard

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag zijn geconsolideerde resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal eindigend op 31 december 2022, zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

“We zijn verheugd om een sterk derde kwartaal van FJ23 te rapporteren, onze eerste als LTIMindtree,” aldus Debashis Chatterjee, Chief Executive Officer en Managing Director van LTIMindtree. “De gecombineerde entiteit is begonnen met een kwartaalomzet van USD 1 miljard, een omzetgroei van 16 op jaarbasis in constante valuta in het hoogste kwartiel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr