22:35 uur 18-01-2023

RevBio ontvangt goedkeuring om een tandheelkundig klinisch onderzoek te starten in Italië voor zijn regeneratief biomateriaal

Deze studie zal helpen bij het beoordelen van de tijd die Tetraniet® nodig heeft om bot in de orale omgeving te regenereren

LOWELL, Mass.–(BUSINESS WIRE)– RevBio, Inc., heeft aangekondigd dat het goedkeuring heeft gekregen van het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid en de Ethische Commissie van de universiteit ‘G.D’Annunzio’ van Chieti-Pescara om een klinisch proefonderzoek met 15 patiënten te starten. Het primaire doel van deze studie zal zijn om te bepalen hoeveel tijd Tetraniet®, het hechtende biomateriaal van het bedrijf, nodig heeft om bot te regenereren in de tandbogen van de onderkaak en de bovenkaak.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230117006140/nl/

Prior studies have demonstrated that TETRANITE® is replaced with bone via substitution as it dissolves, stimulating osteoblast cells to produce osteoid (bone precursor) which is then mineralized during the process of bone maturation. (Graphic: Business Wire)

Prior studies have demonstrated that TETRANITE® is replaced with bone via substitution as it dissolves, stimulating osteoblast cells to produce osteoid (bone precursor) which is then mineralized during the process of bone maturation. (Graphic: Business Wire)

Deze studie zal worden uitgevoerd in het Center for Advanced Studies and Technology (‘CAST’) van de universiteit ‘G.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Tiedemann

mtiedemann@revbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr