06:44 uur 18-01-2023

JW Player neemt InPlayer over om zijn aanbod voor generatie van inkomsten en publieksinzichten uit te breiden

De overname breidt de mogelijkheden van het videoplatform van JW Player uit met abonnementsbeheer en publieksinzichten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– JW Player, het toonaangevende SaaS-videoplatform voor uitzenders, uitgevers en andere videogestuurde bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het InPlayer overneemt, een vooraanstaande leverancier van technologie voor abonnementsbeheer en identiteitsbeheer. De overname verbreedt de end-to-end videoplatformmogelijkheden van JW Player door uitzenders en andere videogestuurde bedrijven te helpen gemakkelijker geld te verdienen met hun op abonnementen gebaseerde activiteiten en door uitgebreide inzichten in het publiek te bieden.

In juni 2021 kondigde JW Player aan dat het $ 100 miljoen had opgehaald bij LLR Partners om abonnements- en andere tools voor het genereren van inkomsten te bouwen als onderdeel van zijn end-to-end videoplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zach Pardes

zpardes@jwplayer.com
+1 212 244 0140

Check out our twitter: @NewsNovumpr