09:00 uur 18-01-2023

FXCM-rapport over losse aandelen en aandelenmandjes voor december

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (“FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel, cryptocurrencies en aanverwante diensten, publiceert vandaag zijn gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand december in zijn productlijnen voor CFD’s voor losse aandelen en eigen aandelenmandjes.

FXCM biedt fractionele handel in afzonderlijke aandelen zonder commissiekosten* aan toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongkong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenmanden. De lijst met bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

December is een feestelijke maand waarin we vaststellen dat consumenten meer uitgeven en reizen . Naast de traditionele wintervakantie vond in december het grootste sportevenement ter wereld plaats, de FIFA World Cup. Daarom, wellicht ook te verwachten, klommen online retailers Amazon en Alibaba omhoog in de lijst van meest verhandelde aandelen bij FXCM. Tesla bleef ondanks zijn slechte prestaties het meest verhandelde aandeel en kreeg gezelschap van de Chinese fabrikanten van elektrische auto’s Nio en vooral Xpeng, die beide vorige maand tot de top 10 toetraden, samen met cryptocurrency-gigant Coinbase.

D Amerikaanse en Chinese tech-manden liepen voor, net als in november. De belangrijkste veranderingen waren de hernieuwde belangstelling voor het Esports-pakket, dat naar de tweede plaats steeg hoewel het eerder buiten de top 10 viel, en de belangstelling voor een andere nieuwkomer, de reismand, dat tijdens de feestdagen een weinig verrassende stijger was.

Volume Rank

Monthly Rank Change

Company

Symbol

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

Apple

AAPL.us

3

↑1

META Platforms

META.us

4

↑1

Amazon.com

AMZN.us

5

↑9

Xpeng Inc.

XPEV.us

6

↓2

Google

GOOG.us

7

Tencent

TENC.hk

8

↑1

Alibaba (HK)

BABA.hk

9

↑4

Nio

NIO.us

10

↑5

Coinbase

COIN.us

Volume Rank

Monthly Rank Change

Sector

Symbol

1

Big US Tech

FAANG

2

↑9

Esports

ESPORTS

3

↑2

China Ecommerce

CHN.ECOMM

4

↓2

China Tech

CHN.TECH

5

↑1

US Banks

US.BANKS

6

↓3

Biotech

BIOTECH

7

↑1

Work From Home

WFH

8

↑2

Crypto Stocks

Cryptostock

9

↑4

Travel

TRAVEL

10

↓6

Big China Tech

ATMX

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

De positie is afgeleid van FXCM-klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, waaronder, maar niet beperkt tot: spreads, commissies in rekening brengen bij het openen en sluiten van een transactie en het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-accounttypes.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online valutahandel (FX), CFD-handel en gerelateerde diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie om wereldwijde handelaren toegang te geven tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelstools aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel aan en voorziet het bedrijf in handelstools, eigen gegevens en premium bronnen. FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

71% van de accounts van kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

77% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen kunt u uw gestorte geld totaal verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u volgende documenten lezen en begrijpen: de gids voor financiële diensten, de productkennisgevingsverklaring, de bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr