08:00 uur 28-07-2022

FXCM verlaagt spreads met maar liefst 54%

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (‘FXCM Group’ of ‘FXCM’), een toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel en aanverwante diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn spreads1 met maar liefst 54% heeft verlaagd op belangrijke valutaparen en -indices. De nieuwe spreads zullen beschikbaar zijn voor klanten onder Forex Capital Markets Limited, FXCM EU LTD en FXCM Australia Pty. Limited.

Naast verminderde spreads blijft de FXCM kwaliteitsuitvoering leveren, waarbij 84%2 van alle orders positieve slippage of nul slippage ontvangt. Dit betekent dat die transacties werden uitgevoerd tegen het tarief waarop de klant heeft geklikt of beter met FXCM.

Bekijk hieronder de nieuwe spreads van FXCM, beschikbaar op desktop-, mobiele en webtraderplatforms:

Symbool

Nieuwe spread FXCM

FXCM gem. spread K2 2022*

Aanpassing

Percentagewijziging

EUR/USD

0,78

1,38

-0,6

43%

GBP/USD

1,35

1,85

-0,5

27%

NAS100

1,02

1,32

-0,3

23%

USD/JPY

1,09

1,49

-0,4

27%

AUD/USD

0,85

1,85

-1

54%

GBP/AUD

4,29

4,59

-0,3

7%

UK100

1,00

1,20

-0,2

17%

EUR/JPY

2,17

2,37

-0,2

8%

EUR/CHF

2,58

3,28

-0,7

21%

USD/CAD

1,64

2,24

-0,6

27%

EUR/GBP

1,39

2,19

-0,8

36%

USOil

2,98

4,28

-1,3

30%

*Berekeningen zijn afgeleid van spreads van FXCM Group van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022. Spreads kunnen variëren. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

Brendan Callan, CEO van FXCM, stelde: “In de afgelopen maanden hebben grote schommelingen in wereldwijde valuta’s, zoals de daling van de euro ten opzichte van de dollar, kansen gecreëerd voor particuliere beleggers, waardoor velen naar de FX-markt zijn gedreven. In overeenstemming met onze ‘Client First, Trader Driven’-mantra, hebben we onze prijzen concurrerender dan ooit tevoren gemaakt en zijn we toegewijd om kwaliteitsuitvoering en de best mogelijke ervaring voor onze klanten te blijven bieden.”

FXCM, onlangs uitgeroepen tot Broker of the Year bij de Ultimate Fintech Awards, heeft haar diensten in 2022 voortdurend uitgebreid, wat haar toewijding aan de ‘Client First, Trader Driven’-benadering onderstreept. Naast de uitbreiding van het CFD-aanbod met de verdubbeling van het Franse, Duitse en Britse aandelenaanbod, lanceerde het bedrijf ook Australische CFD-handel in losse aandelen zonder datakosten en commissies3 om de dienstverlening aan klanten te verbeteren.

1De bovenstaande wijzigingen zijn momenteel van toepassing op TS2-accounts. FXCM is van plan in de toekomst soortgelijke wijzigingen toe te passen op MT4-accounts. MT4 is een platform van derden en daarom zijn er extra technische uitdagingen als het gaat om het doorvoeren van prijswijzigingen.

2Volgens het Slippage Statistics Report van juni 2022. De gegevens zijn afkomstig van verschillende ordertypes die zijn uitgevoerd via FXCM Group van 1 januari 2022 t/m 30 juni 2022. Gegevens sluiten bepaalde soorten niet-directe klanten uit, bijv. klanten van bepaalde tussenpersonen.

3 Bij het uitvoeren van transacties van klanten kan FXCM op verschillende manieren worden gecompenseerd, waaronder, maar niet beperkt tot: spreads, commissies in rekening brengen bij het openen en sluiten van een transactie en het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-accounttypes.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online valutahandel (FX), CFD-handel en gerelateerde diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie om wereldwijde handelaren toegang te bieden tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelshulpmiddelen aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel en voorziet het in handelshulpmiddelen, bedrijfseigen gegevens en premium hulpbronnen. FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

66% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

73% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen kunt u uw gestorte geld totaal verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de gids voor financiële diensten, productkennisgevingsverklaring, bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP-nr. 46534 (www.fxcm.com/za). Onze service omvat producten die op marge worden verhandeld en een risico op verliezen met zich meebrengen die hoger zijn dan uw gestorte geld. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt.

FXCM Markets Limited: verliezen kunnen het gestorte geld overschrijden. (www.fxcm.com/markets).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr