10:00 uur 18-01-2023

Europese fabrikanten streven naar transformatie in een wereld vol veranderingen

Serviceproviders stellen Europese automobiel- en halfgeleiderbedrijven in staat zich aan te passen aan nieuwe zakelijke omstandigheden en technologische behoeften, aldus een rapport van ISG Provider Lens™

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Aanzienlijke, voortdurende veranderingen in de automobiel- en halfgeleiderindustrie in Europa hebben geleid tot een grotere vraag in de regio naar diensten om fabrikanten te helpen hun technologische focus en capaciteiten te transformeren, aldus een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door de Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau.

In het ISG Provider Lens™ Manufacturing Industry Services Report 2022 voor Europa wordt geconstateerd dat de productiesector in een tijdperk van ontwrichting is terechtgekomen als gevolg van diverse nieuwe innovaties, marktvereisten en geopolitieke overwegingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr