09:44 uur 17-01-2023

Reply verkrijgt oplossingspartner-aanduidingen in het Microsoft Cloud Partner Program

Reply ontving alle zes oplossingspartner-aanduidingen voor haar bewezen expertise op het gebied van Microsoft Cloud-oplossingen gericht op innovatie en klantsucces

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media, maakte vandaag bekend dat het als een van de eerste Globally Managed Microsoft-partners alle zes Microsoft oplossingspartner-aanduidingen heeft verkregen als onderdeel van het recent gelanceerde Microsoft Cloud Partner Program.

De aanduidingen onderstrepen Reply’s vermogen om te zorgen voor klantsucces op het gebied van alle Microsoft oplossingen: Azure Infrastructuur, Data & AI, Digitale & App Innovatie, Modern Work, Beveiliging en Zakelijke Toepassingen. Reply heeft bovendien alle zes oplossingspartner-aanduidingen verkregen, inclusief:

  • Oplossingspartner voor infrastructuur (Azure)
  • Oplossingspartner voor Data en AI (Azure)
  • Oplossingspartner voor Digitale en App Innovatie (Azure)
  • Oplossingspartner voor Beveiliging
  • Oplossingspartner voor Modern Work
  • Oplossingspartner voor Zakelijke Toepassingen

Deze aanduidingen, door Microsoft toegekend op basis van de partnermogelijkheidsscore die de Microsoft-legacy Goud en Zilver Vaardigheden voor partners vervangen, worden bepaald door factoren zoals prestaties, vaardigheden en klantsucces.

“Het is een eer om alle zes partner-aanduidingen te ontvangen, die zowel de vaardigheden als de expertise van onze teams aantonen evenals de zakelijke resultaten die we behaalden voor onze klanten. Deze erkenning valideert onze positie als partner bij uitstek van toonaangevende leveranciers als Microsoft en onderstreept het succes van onze teams in het leveren van innovatieve en transformatieve projecten voor onze klanten over de hele wereld” aldus Filippo Rizzante, Reply’s CTO. “Wij zullen ons partnerschap met Microsoft verder versterken om onze klanten te helpen bij het bereiken van meer met minder.”

Deze kwalificaties versterken de reputatie van het al bestaande enorme aanbod van Reply wat betreft oplossingen en een dienstenportfolio dat klanten toegang biedt tot reproduceerbare, schaalbare oplossingen die helpen om hun investeringen in Microsoft-technologie te maximaliseren en hen verder helpen tijdens hun reis op hun weg naar digitale transformatie.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een network van zeer gespecialiseerde bedrijven, definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen, die mogelijk worden gemaakt door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AI, Big Data, Cloud Computing, digitale media en het internet der dingen. Reply biedt advies, systeemintegratie en digitale diensten voor organisaties binnen alle telecom- en mediasectoren, en voor de industrie en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en overheidssectoren. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr