19:09 uur 16-01-2023

Zayo versterkt infrastructuurleiderschap in Europa met cruciale glasvezeluitbreiding die wereldwijde internethubs van Parijs en Marseille met elkaar verbindt

Nieuwe route-uitbreiding en first-in-market netwerkverharding maken veilige en drievoudige connectiviteit mogelijk in de groeiende hub van Marseille om te voldoen aan de snel toenemende capaciteitsvraag

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Zayo Group Holdings, Inc., een toonaangevend wereldwijd communicatie-infrastructuurplatform, kondigt de implementatie aan van een nieuwe 400G-compatibele route die Parijs en Marseille met elkaar verbindt – inclusief first-in-market netwerkverharding van deze kritieke route door gebruik te maken van de volgende generatie glasvezeltechnologieën – om ondernemingen te voorzien van een eenvoudigere en veiligere manier om snel toenemend verkeer met hoge bandbreedte van deze top tien wereldwijde internethubs te transporteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230116005071/nl/

Map of Zayo's new 400G enabled route connecting Paris and Marseille (Graphic: Business Wire)

Map of Zayo’s new 400G enabled route connecting Paris and Marseille (Graphic: Business Wire)

“We zijn continu bezig met het uitbreiden, verbeteren en diversifiëren van ons netwerk om onze klanten te ondersteunen met hun toenemende bandbreedte,” aldus Yannick Leboyer, Europe Chief Operating Officer bij Zayo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Avery Hand

BLASTmedia voor Zayo Group

zayogroup@blastmedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr