07:47 uur 16-01-2023

POSIFLEX vergroot succes op het gebied van POS met superieure veerkracht in de toeleveringsketen

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Als een van vijf voornaamste leveranciers van elektronische POS-systemen (Point of Sale) ter wereld sluit Posiflex Technology in 2022 een bijzonder topjaar af. Het bedrijf profiteert van de ingrijpende veranderingen in de detailhandel en horeca in het tijdperk na de COVID-19-pandemie. Dankzij uitstekende voorzieningen voor het beheer van de supplychain en risicobeheersing heeft Posiflex minder last gehad van de wereldwijde crisis in de supplychain die was ontstaan als gevolg van COVID-19-lockdowns en geografische conflicten, naast andere risicofactoren in 2022. Het bedrijf richt zich nu op de volgende sprong voorwaarts in het versterken van haar wereldwijde leidende positie.

Op vier na grootste POS-leverancier ter wereld is uitdagingen de baas

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessie Hsu
Senior Manager van Marketing
jessiehsu@posiflex.com.tw

Check out our twitter: @NewsNovumpr