19:09 uur 16-01-2023

JUVENESCENCE benoemt dr. Richard Marshall CBE tot CEO

Dr. Marshall was tot voor kort Senior Vice-President, Global Head of Development van de afdeling Respiratoir & Immunologie van AstraZeneca.

RAMSEY, Het eiland Man–(BUSINESS WIRE)– Juvenescence heeft dr. Richard Marshall CBE per 16 januari 2023 benoemd tot haar nieuwe CEO. Dr. Marshall is de opvolger van medeoprichter dr. Gregory Bailey, die in de raad van bestuur van het bedrijf blijft als Executive Chairman.

Dr. Marshall brengt meer dan twintig jaar zakelijk leiderschap mee naar het bedrijf, waaronder vijftien jaar bij GSK met als hoogtepunt zijn functie als Vice President, hoofd van de Fibrosis & Lung Injury Discovery Performance Unit (DPU). Tot voor kort was dr. Marshall de Senior Vice President, Global Development Head van de afdeling Respiratoir & Immunologie van AstraZeneca.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

juvenescenceir@juvlabs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr