18:20 uur 13-01-2023

SERES introduceert in Europa SERES 5, zijn premium sport e-SUV

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Al 36 jaar positioneert SERES, een dochteronderneming van de gelijknamige Chinese groep, zichzelf als een premium merk voor slimme e-voertuigen. Na vijf jaar van ontwikkeling en testen lanceert het bedrijf officieel de geavanceerde, goed presterende, hightech SERES 5 in Europa. De SERES 5, die verkrijgbaar is in drie modellen (Standard-versie 2WD, Premium-versie 4WD, Flagship-versie 4WD), is een sportieve hoogwaardige e-SUV die een nieuwe weg inslaat door het beste van alles te combineren: design, slim rijden, vermogen, actieradius en comfort. Van 14 t/m 22 januari krijgen bezoekers van het Autosalon van Brussel een exclusief voorproefje van de premium sport E-SUV voordat deze in maart in de verkoop gaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media bij SERES
Sandra Laberenne – slaberenne@meiji-communication.com – +33 6 43 19 13 88

Sophie Schmierer – sschmierer@meiji-communication.com – +33 6 60 79 36 26

Check out our twitter: @NewsNovumpr