23:58 uur 12-01-2023

Uitbreiding van AESARA Europa met de benoeming van de Italiaanse veteraan uit de farmaceutische industrie, Patrizia Berto

CHAPEL HILL, N.C. & TORONTO & LONDEN & ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– AESARA (www.aesara.com) kondigt met vreugde de benoeming aan van Patrizia Berto PharmD, MBA, een veteraan uit de industrie, als lid van het Europese strategische partnerschapsteam.

Patrizia is gevestigd in Italië, binnen het AESARA Europe team, en brengt onder meer: een diepgaand inzicht in de Italiaanse markt; een breder Europees perspectief op health technology assessment (HTA, evaluatie van gezondheidstechnologie), pricing & reimbursement (prijsstelling en terugbetaling); en wereldwijd toepasbare technische expertise in health economics en outcomes research (HEOR, gezondheidseconomie en uitkomstenonderzoek). Haar uitzonderlijke carrière omvat 10 jaar bij de farmaceutische industriegigant Glaxo, 12 jaar als professor farmaco-economie aan de Universiteit van Padua en een schat aan ervaring als senior value & access strategy consultant, die innovatieve biotechnologie-, farmaceutische en medtech-klanten adviseerde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pam Read
+1 587 233 4260

pam@aesara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr