00:37 uur 12-01-2023

SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, maakt haar 2023 Society Awards bekend

De 21 prijswinnaars vertegenwoordigen een opwindende reeks van stellaire prestaties op het gebied van op licht gebaseerde wetenschappen en technologieën.

BELLINGHAM, Wash.–(BUSINESS WIRE)– Het Awards Committee van SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, heeft vandaag de ontvangers van haar prestigieuze jaarlijkse onderscheidingen bekendgemaakt. De prijzen van de Society belonen transformatieve vooruitgang op verschillende professionele gebieden, waaronder geneeskunde, astronomie, lithografie, optische metrologie, optisch ontwerp en leiderschap van de gemeenschap. Hierbij worden technische prestaties, toegewijde dienstverlening aan SPIE en ondersteuning van de missie van de organisatie erkend.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005933/nl/

Graham Reed is the 2023 recipient of the SPIE Gold Medal. (Photo: Business Wire)

Graham Reed is the 2023 recipient of the SPIE Gold Medal. (Photo: Business Wire)

SPIE Gouden Medaille: Graham T. Reed

Voor aanhoudend en voortdurend leiderschap op het gebied van silicium-fotonica, met name op het gebied van silicium-fotonica modulatoren, mid-IR silicium-fotonica en geïntegreerde lidar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens

Public Relations Manager

daneets@spie.org
+1 360 685 5478

@SPIEtweets

Check out our twitter: @NewsNovumpr