15:48 uur 12-01-2023

Hajj Expo 2023 gaat van start, onder de bescherming van de gouverneur van Mekka

Minister van Hajj en Umrah: Saoedi-Arabië maakt gebruik van moderne technologie om pelgrims beter van dienst te zijn

JEDDAH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Z.K.H. Prins Khaled Al-Faisal, adviseur van de bewaarder van de twee heilige moskeeën en gouverneur van de regio Mekka, en Z.K.H. Prins Faisal bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, gouverneur van de provincie Medina, hebben de conferentie en tentoonstelling ‘Hajj Expo 2023’ over Hajj en Umrah ingehuldigd. Op de tweede editie van Hajj Expo, gehouden in Jeddah, waren 81 sprekers uit de publieke en private sector aanwezig, evenals delegaties op hoog niveau van ministers van religieuze zaken, hoofden van Hajj-missies en hogere autoriteiten uit meer dan 57 landen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005426/nl/

H.R.H Prince Khaled Al-Faisal, Advisor to the Custodian of the Two Holy Mosques and Governor of Makkah Region touring the exhibition with H.E. Minister of Hajj and Umrah, Dr. Tawfiq bin Fawzan Al-Rabiah (Photo: AETOSWire)

H.R.H Prince Khaled Al-Faisal, Advisor to the Custodian of the Two Holy Mosques and Governor of Makkah Region touring the exhibition with H.E. Minister of Hajj and Umrah, Dr. Tawfiq bin Fawzan Al-Rabiah (Photo: AETOSWire)

Z.E. Minister van Hajj en Umrah, Dr. Tawfiq bin Fawzan Al-Rabiah, heette de gewaardeerde gasten welkom en merkte op dat de hoogste prioriteit van Saoedi-Arabië is ervoor te zorgen dat pelgrims de Hadj en Umrah veilig kunnen uitvoeren door het verbeteren van de digitale mogelijkheden van diensten. “Dit is een historische verbintenis en een eer om trots op te zijn voor het bestuur van de twee heilige moskeeën,” verklaarde hij.

Al-Rabiah herhaalde de wens van het ministerie om de Hajj– en Umrah-ervaring te verrijken door diensten en oplossingen te ontwikkelen en verbeterde regelgeving en procedures in te voeren. Hij prees de inzet van relevante autoriteiten en de vroege ondertekening van hadj-overeenkomsten als ‘bewijs van de niet aflatende ijver om betere diensten te verlenen aan pelgrims en Umrah-artiesten.’

Voor het evenement werden verschillende overeenkomsten en MoU’s tussen belangrijke entiteiten gesloten, met name door de General Authority for Awqaf (GAA), de Saudi Conventions and Exhibitions General Authority (SCEGA), de King Salman Global Academy for Arabic Language (KSAA), de Saudi Standards, Metrology and Quality Organization (SASO) en de Media and Banking Awareness Committee for Saudi Banks. Er werden ook meer dan 57 Hajj-serviceovereenkomsten ondertekend, met betrekking tot Hajj-pelgrimsaantallen, speciale plannen voor de komst van pelgrims, en gezondheidsvereisten en procedurele instructies.

Op Hajj Expo werden manieren besproken om de kwaliteit van Hajj-diensten te verbeteren in 10 keynote-sessies, 13 paneldiscussies en ‘Hajj Talks’, evenals 36 workshops en andere evenementen en activiteiten: de islamitische expositie, de Hajj & Umrah Challenge Area en de Startup Zone.

Hajj Expo is gericht op het bouwen van een geïntegreerd en duurzaam ecosysteem van diensten en oplossingen om de ervaring van pelgrims te verbeteren, te anticiperen op aanwijzingen voor de toekomst en kansen te scheppen voor verdere samenwerkingsverbanden, overeenkomsten en lokale en internationale initiatieven, terwijl er de inspanningen van Saudi-Arabië om de duurzame ontwikkeling van pelgrimsdiensten werden getoond.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Hussein Nasrallah
pr@digitect.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr