22:42 uur 12-01-2023

Elinor Batteries en SINTEF ondertekenen MoU voor strategische batterijsamenwerking

TRONDHEIM, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Elinor Batteries en SINTEF zijn een memorandum van overeenstemming aangegaan over strategische samenwerking, gericht op de oprichting van een fabriek op gigaschaal voor de productie van duurzame batterijen in Midden-Noorwegen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230112005460/nl/

Terje Andersen and Alexandra Bech Gjørv (Photo: Geir Mogen)

Terje Andersen and Alexandra Bech Gjørv (Photo: Geir Mogen)

Door de samenwerking heeft Elinor de nodige middelen veiliggesteld die nodig zijn voor onderzoek en ontwikkeling om het project vooruit te helpen. SINTEF opent zijn batterijlaboratorium bijna tegelijkertijd met de lancering van de plannen van Elinor voor een batterijfabriek. De overeenkomst omvat technologische aspecten in de gehele waardeketen voor batterijproductie, inclusief productietechnologie, infrastructuur, management, economie en maatschappelijke elementen.

Belangrijke overeenkomst

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CEO, Elinor Batteries

Terje Andersen

+4797950707

E-mail: terje.andersen@elinorbatteries.com

SINTEF

Hoofd Communications, SINTEF Industri

Stein Mortensholm

+4799009600

E-mail: Stein.Mortensholm@sintef.no

Check out our twitter: @NewsNovumpr