15:48 uur 12-01-2023

actyv.ai haalt financiering op voor Pre-Series A voor wereldwijde uitbreiding en productverbetering

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– actyv.ai, gevestigd in Singapore en category-creator voor zakelijke SaaS-diensten met geïntegreerde B2B BNPL en verzekeringsruimte, heeft in het totaal 12 miljoen dollar opgehaald as onderdeel van een Pre-Series A financieringsronde van 1Digi Ventures, Singapore, het familiekantoor van Raghunath Subramanian, oprichter en Global CEO van het bedrijf. Dit is inclusief een eerdere tranche van 5 miljoen dollar van 1Digi Ventures in 2022. Hiermee zal de wereldwijde uitbreiding worden gefinancierd, evenals productverbetering, de groei van het portfolio en het aanwerven van talent.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005653/nl/

Alleen al in December 2022 oversteeg de totale BNPL-omzet van actyv.ai de 100 miljoen dollar. Via haar technologieplatform, biedt het bedrijf aanzienlijke toegevoegde waarde voor bedrijven en hun ecosysteem van aangesloten partners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mudita Tirkar +919833119713, mudita.tirkar@actyv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr