13:55 uur 11-01-2023

Scientist.com kondigt lancering aan van onderzoeksmarktplaats voor BIAL

BIAL werkt samen met Scientist.com om interne R&D te verbeteren en te digitaliseren

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, het toonaangevende R&D-platform van de biofarmaceutische industrie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een particuliere online marktplaats voor BIAL. Het partnerschap zal BIAL-onderzoekers verbinden met meer dan 4.000 vooraf ondertekende dienstverleners die beschikbaar zijn op het digitale platform van Scientist.com.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005039/nl/

“Als toonaangevend farmaceutisch R&D-bedrijf op het gebied van neurowetenschap begrijpen we het belang van betrouwbare toegang tot informatie, efficiënte processen en de juiste middelen. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Scientist.com om onze R&D-inspanningen te stroomlijnen en in contact te komen met de beste wetenschappelijke onderzoekspartners en leveranciers van oplossingen,” aldus Joerg Holenz, General Manager van BIAL R&D.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci

marketing@scientist.com
+1 858-815-9274

Check out our twitter: @NewsNovumpr