15:43 uur 10-01-2023

Ledematenverlengingsexpert Dr. Dror Paley opent eerste kliniek in Midden-Oosten in Burjeel Medical City in VAE

De kliniek wil een middelpunt worden voor complexe orthopedische ingrepen in de regio

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Als onderdeel van haar voortdurende inspanningen om zich te concentreren op complexe zorg en pediatrische sub-specialiteiten, heeft Burjeel Holdings, een van de toonaangevende particuliere zorgaanbieders in de MENA-regio, in samenwerking met de gerenommeerde orthopedisch chirurg Dr. Dror Paley, een kliniek in de VAE gelanceerd. De Paley Middle East Clinic, gevestigd in Burjeel Medical City (BMC) in Abu Dhabi, wil een middelpunt worden voor complexe procedures in de regio door gespecialiseerde orthopedische zorg van wereldklasse te bieden. Het is de eerste kliniek in het Midden-Oosten en Azië van Dr. Paley, die ongeveer 20.000 ledematenverlengings- en reconstructie-gerelateerde procedures heeft uitgevoerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005566/nl/

Dr. Dror Paley and his team at Paley Middle East Clinic in Burjeel Medical City with Dr. Shamsheer-Vayalil, Founder and Chairman, Burjeel Holdings, and other senior management officials. (Photo: AETOSWire)

Dr. Dror Paley and his team at Paley Middle East Clinic in Burjeel Medical City with Dr. Shamsheer-Vayalil, Founder and Chairman, Burjeel Holdings, and other senior management officials. (Photo: AETOSWire)

Dr. Paley is internationaal erkend voor zijn expertise op het gebied van ledematenverlenging, misvormingreconstructie en gewrichtsbehoud bij kinderen en volwassenen. De kliniek van BMC biedt diagnose en behandeling van speciale orthopedische aandoeningen, waaronder aangeboren ledemaatafwijkingen, posttraumatische ledemaataandoeningen, botgenezingsproblemen, botafwijkingen, skeletdysplasie, metabole stoornissen, voetafwijkingen en perifere zenuwaandoeningen.

BMC, een van de toonaangevende quaternaire zorginstellingen in de VAE, verwacht dat de kliniek, ondersteund door een uitgebreide revalidatieafdeling, zal dienen als een baken voor orthopedische chirurgische excellentie en innovatie.

“Ik ben verheugd om mijn werk in de VAE te beginnen met BMC. Samen willen we de VAE transformeren tot een middelpunt voor ledemaatverlenging en misvormingscorrectie, en patiënten van over de hele wereld aantrekken voor geavanceerde behandelingen”, zei Dr. Paley.

John Sunil, CEO van Burjeel Holdings, verwelkomt Dr. Paley: “De samenwerking is opnieuw een belangrijke stap in het streven van de Groep om uitmuntende gezondheidszorg te leveren en de resultaten voor patiënten te verbeteren. We investeren voortdurend in en richten nieuwe partnerschappen op om geavanceerde medische technologieën en innovaties te identificeren die ons kunnen helpen complexe zorg aan de mensen te leveren. De expertise van Dr. Paley zal mensen helpen gebruik te maken van bijna elk aspect van orthopedische en neurochirurgische zorg, waardoor de VAE een gewild middelpunt voor dergelijke diensten wordt.”

Over Burjeel Medical City

Burjeel Medical City is een multispecialistisch ziekenhuis met 400 bedden en quaternair zorgcentrum gelegen in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het biedt hoogwaardige gespecialiseerde behandeling en complexe zorg in meer dan 40 volwassen en pediatrische specialiteiten, geholpen door de nieuwste medische technologie en een internationaal team van experts.

Kijk voor meer informatie op https://www.burjeelmedicalcity.com/

Contacts

M. Unnikrishnan

krish@burjeelholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr