18:51 uur 10-01-2023

Andersen Global versterkt Oostenrijkse aanwezigheid

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet haar Europese expansie voort via een samenwerkingsovereenkomst met het full-service advocatenkantoor CHG Czernich Rechtsanwälte, waardoor juridische middelen aan de bestaande aanwezigheid van de organisatie in Oostenrijk worden toegevoegd.

CHG, opgericht in 1999, verleent juridische diensten aan ondernemingen uit alle bedrijfssectoren. Het kantoor werkt in vijf gespecialiseerde praktijkgroepen die zich richten op vennootschaps- en handelsrecht, ondernemingsrecht, onroerend goed, overheids- en aanbestedingsrecht en bank- en financieel recht. Onder leiding van managing partner Dietmar Czernich heeft CHG drie vestigingen in Innsbruck, Wenen en St. Johann/Kitzbühel.

“We hebben een goed inzicht in de behoeften van onze cliënten en erkennen het belang van naadloze oplossingen op regionaal en mondiaal niveau”, aldus Dietmar. “Nu de juridische wereld steeds complexer wordt, stelt de samenwerking van ons kantoor met Andersen Global ons in staat onze middelen uit te breiden en ons concurrentievoordeel in de regio te behouden om aan de verwachtingen van onze cliënten te voldoen”.

Andersen Global voorzitter en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde daaraan toe: “CHG heeft gedurende meer dan 20 jaar een voortreffelijke juridische kennis opgebouwd die ons team in de regio ten goede zal komen. Hun toevoeging aan onze wereldwijde organisatie versterkt onze uitgebreide fiscale en juridische aanwezigheid in Oostenrijk”.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke kantoren die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, in 2013 opgericht door de aangesloten Amerikaanse onderneming Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 13.000 professionals en is aanwezig op meer dan 390 locaties via haar aangesloten ondernemingen en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr