01:01 uur 09-01-2023

‘No Say Day’: de laatste dag dat stemmen van jongeren vertegenwoordigd zijn in parlementen over de hele wereld

50% van de wereldbevolking is jonger dan 30, vergeleken met slechts 2,6% van de parlementariërs wereldwijd*. Als deze verhouding in een jaar zou worden weerspiegeld, zouden de standpunten van mensen onder de 30 na 9 januari niet meer vertegenwoordigd zijn in parlementen over de hele wereld.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Vandaag is het No Say Day – de laatste dag in 2023 waarop de stemmen van jongeren vertegenwoordigd zijn in parlementen over de hele wereld. Dit valt een week voordat wereldleiders en bedrijven in Davos bijeenkomen voor de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230108005004/nl/

Antonia Tony-Fadipe, Inclusive Hiring Lead and The Body Shop Youth Collective member; Urvasi De Biasi, Activism Policy and Partnerships, The Body Shop; Lily Cannon, Activism Communications Manager, The Body Shop; Lucila San Martin, Global Activism Manager, The Body Shop (Photo: Business Wire)

Antonia Tony-Fadipe, Inclusive Hiring Lead and The Body Shop Youth Collective member; Urvasi De Biasi, Activism Policy and Partnerships, The Body Shop; Lily Cannon, Activism Communications Manager, The Body Shop; Lucila San Martin, Global Activism Manager, The Body Shop (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

James Wilkinson

thebodyshop@headlandconsultancy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr