18:00 uur 05-01-2023

XAV-19, het anti-SARS-CoV-2 GH-pAb van XENOTHERA is de beste in zijn klasse tegen alle varianten, inclusief de BQ. 1.1

#COVID #BEHANDELING #VARIANT #ANTISTOFFEN

NANTES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– In de context van de enorme opleving van de COVID-epidemie, kondigt het Franse biotechbedrijf XENOTHERA recente bevindingen aan die de grote effectiviteit aantonen van haar glyco-gehumaniseerd polyklonaal antilichaam (GH-pAb) XAV-19 voor de behandeling van patiënten in de initiële virale ziektefase.

Diverse door XENOTHERA uitgevoerde neutralisatietesten vormen een aanvulling op de eerder door Vanhove gepubliceerde data (Vanhove et al. 2020, 2021, 2022). XAV-19 vertoont sterke vaccine-effectiviteit tegen alle omikron-varianten, inclusief BQ.1.1, de tot nu toe meest voorkomende variant van het SARS-CoV-2.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon:
IZsoGOOD
Ingrid Zémor

+33 6 73 72 99 92

xenothera@izsogood.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr