17:27 uur 05-01-2023

Wellvii en Care Daily gaan samenwerking aan voor gezondheid thuis

De samenwerking integreert de persoonlijke gezondheids- en welzijnsapparaten van Wellvii met de kunstmatige-intelligentiediensten van Care Daily voor beheer van ouderen- en chronische zorg

PALM BEACH GARDENS, Fla. & PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Wellvii, fabrikant van verbonden slimme apparaten voor gezondheid en welzijn, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Care Daily, een softwaretechnologiebedrijf met op AI gebaseerde zorgverlenersdiensten voor ouderenzorg, om geïntegreerde oplossingen te bieden voor levensloopbestendige ervaringen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005102/nl/

myWellvii Platform (Photo: Business Wire)

myWellvii Platform (Photo: Business Wire)

Patiënten staan nu meer dan ooit zeer open voor oplossingen voor persoonlijk gezondheidsbeheer. De consumentisering en democratisering van de gezondheidszorg kwamen voorafgaand aan de pandemie in een stroomversnelling, en COVID-19 heeft deze trend verder versneld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wellvii Contact
Wellvii Media Relations

media@wellvii.com

Care Daily Contact:
Vishal Dubey

vishal@caredaily.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr