15:14 uur 05-01-2023

Swisscom verdiept vertrouwen in Verimatrix VCAS met volledige migratie naar de cloud

Toepassing van VCAS SaaS voor Amazon Web Services zorgt voor nieuwe operationele efficiëntie en betrouwbaarheid op schaal

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), marktleider in mensgerichte beveiliging voor de huidige, onderling verbonden wereld, kondigde vandaag aan dat Swisscom, een jarenlange Verimatrix-klant, haar relatie met Verimatrix verder heeft uitgebreid met het volledige SaaS-aanbod van de Verimatrix Video Content Authority System (VCAS™). Swisscom migreert zo van beveiliging op locatie naar een antipiraterij aanpak in de cloud.

Swisscom is nu in staat om haar antipiraterij aanpak toekomstbestendig te maken gezien de beduidende schaalvoordelen die worden geboden door de migratie van beveiliging op locatie naar een op SaaS-gebaseerde VCAS voor Amazon Web Services (AWS).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contact:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr