16:56 uur 05-01-2023

Proterial, Ltd.: kennisgeving betreffende wijziging van handelsnaam

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Proterial, Ltd. kondigt hierbij aan dat de handelsnaam van het bedrijf op 4 januari 2023 is gewijzigd van Hitachi Metals, Ltd.

1. Nieuwe handelsnaam

Proterial, Ltd.

2. Gedachte achter onze bedrijfsnaam

‘Proterial’ weerspiegelt de essentie van onze bedrijfsfilosofie, die uit drie elementen bestaat: Missie: ‘Maak de beste kwaliteit beschikbaar voor iedereen;’ Visie: ‘Toonaangevende duurzaamheid door hoge prestaties;’ en Waarden: ‘Onwankelbare integriteit’ en ‘Verenigd door respect.’ Het combineert ‘pro-‘ met het woord ‘material.

‘Pro-‘ staat voor onze ‘drie pro’s’:

Professioneel — werk dat de verwachtingen overtreft

Progressief — een geest die blijft uitdagen

Proactief — een ondernemende houding

‘Material’ verwijst naar de hoogwaardige materialen die onze originele technologieën produceren en die worden ondersteund door de drie pro’s. Met onze focus op het oplossen van problemen van klanten en het creëren van nieuwe niveaus van waarde, beloven we bij te dragen aan de realisatie van een duurzame samenleving door middel van de producten en diensten die onze filosofie belichamen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Akio Minami

Corporate Communications Dept.

Proterial, Ltd.

hmcc.sa@proterial.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr