02:04 uur 05-01-2023

Partners Group neemt SureWerx over van Riverside

Het bedrijf staat klaar om de expansie en groei verder te versnellen met een nieuw partnerschap

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– SureWerx, een toonaangevende Noord-Amerikaanse leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsuitrusting en gereedschapsoplossingen, kondigde vandaag de verkoop aan van het bedrijf van The Riverside Company aan Partners Group, een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor private markten.

Derek Lim, Managing Director, Private Equity Goods & Products Industry Vertical, Partners Group, verklaart: “Namens onze klanten zijn we verheugd om samen te werken met het SureWerx-team om voort te bouwen op hun sterke staat van dienst op het gebied van groei, onder meer door strategische acquisities, met behoud van hun uitstekende geschiedenis van dienstverlening. SureWerx is een toonaangevende leverancier van technische veiligheidsproducten met een portfolio van sterke merknamen en een geschiedenis van succesvolle productinnovatie voor haar klanten en eindgebruikers via meerdere distributiekanalen. Industriële veiligheid is al meer dan vier jaar een thematisch aandachtsgebied van ons, en we zijn overtuigd van het groeipotentieel van SureWerx vanwege zijn brede productportfolio, diversificatie van de eindmarkt en de overtuigende voorspoed in de sector. De producten van SureWerx spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers, wat past bij ons streven om te investeren in bedrijven die een positieve impact hebben op de belanghebbenden. We zijn verheugd om samen te werken met Chris en het team om onze gezamenlijke groei-initiatieven voor waardecreatie uit te voeren.”

Deze strategische investering zal voor Partners Group een kans zijn om de groei van SureWerx verder te versnellen door aanvullende nieuwe producten en merken toe te voegen en de beste service te leveren aan haar gevestigde netwerk van loyale distributeurs en eindgebruikers. SureWerx is er trots op samen te werken met distributeurs en de eindgebruikers van hun producten om de veiligheid en productiviteit van werknemers te verbeteren.

“Het doet ons zeer veel genoegen samen te werken met Partners Group,” stelde Chris Baby, CEO van SureWerx. “Met de steun van Riverside heeft ons team de afgelopen vier jaar ijverig gewerkt aan het bouwen van een uitstekend platform voor groei, en we zijn dankbaar voor de niet-aflatende steun die ze ons hebben gegeven. Deze overgang betekent opnieuw een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Partners Group biedt aanvullende hulpbronnen om onze leidende marktpositie te versterken en onze visie te institutionaliseren. De operationele expertise en financiële middelen van Partners Group maken het bedrijf tot een ideale partner voor de lange termijn om ons te helpen onze doelen te bereiken en ze zullen SureWerx in staat stellen om snel gebruik te maken van het platform dat we hebben gecreëerd. Onze visies zijn op elkaar afgestemd en we zullen strategisch werken om aanvullende innovatieve producten en oplossingen te bieden om de veiligheid en productiviteit van werknemers in al onze eindmarkten te verbeteren.”

Ga voor meer informatie over SureWerx naar http://surewerx.com.

Over SureWerx

SureWerx, met hoofdkantoor in Vancouver, Canada, en Chicago, Illinois, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsuitrusting en gereedschapsoplossingen. SureWerx brengt zijn veiligheidsproducten op de markt onder meerdere merken, waaronder Jackson Safety®, Sellstrom®, Pioneer®, PeakWorks®, ADA Solutions®, Due North®, K1 Series®, Avenger, Nautilus®, MEGAComfort, NEOS® en Oberon. SureWerx brengt zijn gereedschapsoplossingen op de markt onder de merken JET®, Strongarm®, AFF®, STARTECH® en ITC®.

SureWerx biedt ongeëvenaarde toegang tot zijn merken via zijn distributienetwerk dat diverse eindmarkten bedient, waaronder infrastructuur en nutsvoorzieningen, productie, transport en logistiek, en opslag. Ga voor meer informatie naar www.surewerx.com.

Over Partners Group

Partners Group is een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor private markten. Sinds 1996 heeft het bedrijf namens zijn klanten wereldwijd 185 miljard dollar geïnvesteerd in private equity, particulier onroerend goed, particuliere schulden en particuliere infrastructuur. Partners Group streeft naar sterke rendementen door in te spelen op thematische groeitrends en door aantrekkelijke bedrijven en activa om te vormen tot marktleiders. Het bedrijf is een betrokken, verantwoordelijke belegger en streeft naar het creëren van duurzaam rendement met een blijvende, positieve impact voor al zijn stakeholders. Met een beheerd vermogen van USD 131 miljard op 30 juni 2022, biedt Partners Group wereldwijd een innovatieve reeks van op maat gemaakte klantoplossingen aan institutionele beleggers, staatsfondsen, family offices en particulieren. Het bedrijf heeft meer dan 1.600 verschillende professionals in dienst in 20 kantoren over de hele wereld en heeft een regionaal hoofdkantoor in Baar-Zug, Zwitserland; Denver, VS; en Singapore. Het is sinds 2006 genoteerd aan de SIX Swiss Exchange (symbool: PGHN). Ga voor meer informatie naar www.partnersgroup.com of volg ons op LinkedIn of Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
SureWerx
Rishi Sharma

VP Corporate Development M&A

305-962-7379

rsharma@surewerx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr