20:48 uur 05-01-2023

Organon doet strategische investering in Claria Medical ter ondersteuning van ontwikkeling van medisch apparaat voor onderzoek voor minimaal invasieve hysterectomie

De overeenkomst versterkt de voortdurende focus van Organon op het nastreven van nieuwe oplossingen op de meest urgente gebieden van de gezondheid van vrouwen

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Organon (NYSE: OGN), een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg voor vrouwen, heeft vandaag een strategische investering aangekondigd in Claria Medical, Inc., een particulier bedrijf dat een medisch apparaat voor onderzoek ontwikkelt dat wordt bestudeerd voor gebruik tijdens minimaal invasieve laparoscopische hysterectomie. De overeenkomst geeft Organon ook de optie om Claria Medical over te nemen.

“Hysterectomie is een van de meest uitgevoerde operaties bij vrouwen.[1] Daarom is het van cruciaal belang om te investeren in nieuwe technologie om veiligere, eenvoudigere en snellere procedures te bieden,” aldus Kevin Ali, CEO van Organon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Kate Vossen

(732) 675-8448

Contactpersonen voor beleggers:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Check out our twitter: @NewsNovumpr