23:18 uur 05-01-2023

Hisense kondigt plannen aan om ondersteuning voor Matter wereldwijd naar zijn smarthome-producten te brengen

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– De Hisense Group is verheugd aan te kondigen dat het zich heeft aangesloten bij de Connectivity Standards Alliance en vanaf 2023 ondersteuning zal bieden voor het Matter-protocol voor zijn producten. Hierdoor wordt de ervaring van de consument vereenvoudigd en verbeterd door naadloze integratie en interoperabiliteit van al hun smarthome-apparaten. Het portfolio van Hisense Group omvat merken voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten zoals Hisense, Toshiba, Gorenje, ASKO en ATAG, evenals platforms voor slimme apparaten zoals ConnectLife en VIDAA.

Deze merken zullen in de toekomst uitgroeien tot Matter-compatibele elektronica en apparaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Ovadal

hisense@maxborgesagency.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr