23:05 uur 05-01-2023

Cavli Wireless brengt de volgende generatie CAT1.bis-module C16QS

Dit initiatief zal naar verwachting krachtige op CAT1.bis gebaseerde oplossingen ontsluiten tegen een prijsniveau dat de acceptatie van het mobiele IoT zal versnellen.

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Cavli Wireless, een van de eerste echt ‘IoT-ready’ fabrikanten van mobiele modules, en Qualcomm Technologies. Inc., ‘s werelds toonaangevende innovator op het gebied van draadloze technologie, hebben vandaag een strategische samenwerking voor LTE CAT1-technologie aangekondigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230105005574/nl/

Powering the next generation of CAT1.bis IoT with Cavli C16QS Smart Cellular IoT Module (Graphic: Business Wire)

Powering the next generation of CAT1.bis IoT with Cavli C16QS Smart Cellular IoT Module (Graphic: Business Wire)

Door gebruik te maken van de Qualcomm® QCX216 LTE IoT-modem kan Cavli Wireless nu gebruik maken van de baanbrekende snelheid en innovatieve oplossingen waar Qualcomm Technologies bekend om staat, en de Cavli Hubble IoT-stack leveren aan klanten over de hele wereld. Met de C16QS CAT1.bis Cellular IoT-module zal Cavli Wireless de acceptatie van IoT naadloos en schaalbaar maken voor een breed scala aan IoT-use-cases, variërend van e-mobiliteit, POS-machines, elektrische laadstations, TCU, asset-tracking en nog veel meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ajit Thomas, CMO, Cavli Wireless Inc

ajit@cavliwireless.com
+1-650-535-1150

https://www.cavliwireless.com/

Check out our twitter: @NewsNovumpr