17:46 uur 04-01-2023

Ontwikkelaar van schone waterstof Bakken Energy kondigt alliantie met BNSF Railway aan

BNSF is nieuwste marktleider die zich aansluit bij het ontwerpteam van Heartland Hydrogen Hub

BISMARCK, N.D.–(BUSINESS WIRE)– Bakken Energy, een innovatieve ontwikkelaar van betaalbare schone waterstof, kondigde vandaag de ondertekening aan van een Memorandum of Understanding met BNSF Railway om samen te werken aan het ontwerp van de Heartland Hydrogen Hub, met name de rol van spoorwegen als consumenten en vervoerders van schone waterstof.

BNSF Railway is een van de grootste vrachtvervoerders van Noord-Amerika, met een spoorwegnet van 32.500 routemijlen in 28 staten en drie Canadese provincies. BNSF is een van de toptransporteurs van de producten en materialen die gemeenschappen in heel Amerika en de wereld helpen voeden, kleden, bevoorraden en van stroom voorzien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mike Waterman

Mike.waterman@bcw-global.com
(202) 530-4707

Check out our twitter: @NewsNovumpr