10:22 uur 29-12-2022

NuriFlex heeft met succes de 2e ronde van $ NBLU-tokenverkopen voltooid en is verheugd een “Global NuriTopia Video Contest” aan te kondigen

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– NuriFlex Holdings Inc. (www.nuri.ca, “NuriFlex“) heeft aangekondigd dat het de tweede ronde van tokenverkopen met succes heeft voltooid, terwijl het zijn inspanningen voortzet om een grote gemeenschap van actieve leden op te bouwen . Tot nu toe hebben ongeveer 100.000 mensen zich bij de gemeenschap aangesloten.

Met de succesvolle afronding van de 2e verkoopronde en sterke steun van haar gemeenschapsleden, is NuriFlex verheugd om een “Global NuriTopia Video Contest” aan te kondigen, die naar verwachting tot eind april 2023 zal worden gehouden en openstaat voor iedereen registreerde zich bij NuriTopia. Elke deelnemer kan deelnemen aan 5 verschillende wedstrijdthema’s, waaronder de beste danser, de beste zanger en meer. Er zullen verschillende stemrondes zijn om de uiteindelijke top 3 winnaars te bepalen. De winnaars worden gestemd door de communityleden en het team, en de winnaars voor elk thema ontvangen;

  • 1e prijs: $ 10.000 aan $ NBLU’s,
  • 2e prijs: $ 5.000 aan $ NBLU’s,
  • 3e prijs: $ 3.000 aan $ NBLU’s,

NuriFlex successfully completed 2nd round of $NBLU token sales and is excited to announce a “Global NuriTopia Video Contest”

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– NuriFlex Holdings Inc. (www.nuri.ca, “NuriFlex”) announced that it has successfully completed the 2nd round of token sales as it continues its effort to build a large community of active members. About 100,000 people have joined the community to date.

With the successful completion of the 2nd round of sales and strong support from its community members, NuriFlex is excited to announce a “Global NuriTopia Video Contest”, that is expected to be held until the end of April 2023, and it will be open to everyone registered with NuriTopia. Each contestant will be able to participate in 5 different contest themes including best dancer, best singer and more. There will be several voting rounds to determine the final top 3 winners. The winners will be voted by the community members and the team, and the winners for each theme will receive;

  • 1st Prize : $US10,000 worth of $NBLUs,
  • 2nd Prize : $US5,000 worth of $NBLUs,
  • 3rd Prize : $US3,000 worth of $NBLUs,

For more information on how to participate in the Global NuriTopia Video Contest, please check out at www.nuritopia.io.

About NuriFlex Holdings Inc.

Located in Vancouver, BC, Canada, NuriFlex Holdings Inc. (www.nuri.ca) is a parent company to the NuriFlex Group, including NuriFlex Inc. (USA) (www.nuriflex.com), NuriFlex Co., Ltd. (Korea) (www.nuriflex.co.kr), NuriVoice Co., Ltd. (Korea) (www.nurivoice.com), NuriVista Co., Ltd. (Korea) (www.nurivista.com), NuriBill Co., Ltd. (Korea) (www.nuribill.com), MediHub Co., Ltd. (Korea) (www.medihub.kr) and more. NuriFlex Group provides solutions like metaverse platform, digital payment, AMI & Energy Platform, VoIP & Communication Platform and medical consulting platform.

Contacts

NuriFlex Holdings Inc.

info@nuri.ca
www.nuri.ca

Check out our twitter: @NewsNovumpr