22:43 uur 22-12-2022

DriveWealth bekroond door de branche voor zijn leiderschap op topniveau door Deloitte, Forbes, CB Insights en andere bedrijven, tijdens een historisch jaar.

Wijdverspreide industriële erkenning bekroont de groeiende wereldwijde aanwezigheid en productinnovatie van het bedrijf

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– DriveWealth, LLC, een wereldwijde fintech beleggingsspoor en pionier op het gebied van fractioneel beleggen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf, na een mijlpaaljaar van snelle wereldwijde expansie, klantengroei en productinnovatie, met tien van de meest prominente industrieprijzen is onderscheiden voor zijn prestaties als leider in de branche die investeren opnieuw definieert. De onderscheidingen die elk ‘s werelds meest innovatieve en invloedrijke bedrijven bekronen, omvatten:

  • Productonderscheidingen: DriveWealth is onlangs een samenwerking aangegaan met Adaptive Financial Consulting om een nieuw eigen ordermanagementsysteem (OMS) te bouwen en in te spelen op de stijgende vraag in de retail brokerage-sector. Dit OMS met hoge doorvoer en lage latentie maakt gebruik van Aeron-technologie en werd in 2022 bekroond met American Financial Technology Awards van Waters Technology voor Best Collaboration/Alliance Initiative.
  • Werkplekonderscheidingen: Het bedrijf werd vermeld als een 2022 New Jersey Top Workplace. Built In eerde het bedrijf ook in zijn Best Places To Work Awards als een van de beste middelgrote bedrijven om voor te werken en best betaalde bedrijven in New York City voor het tweede opeenvolgende jaar.

“Onze oplossingen transformeren het investeringslandschap en we zijn vereerd met deze positieve erkenning voor ons werk,” zei Bob Cortright, oprichter van DriveWealth. “De significante wereldwijde groei van DriveWealth dit jaar kan direct worden toegeschreven aan de flexibele schaalbaarheid en het maatwerk van de API’s van ons platform. We kijken ernaar uit om de primaire sectorkeuze te blijven voor fintechs die hun klanten wereldwijd willen ondersteunen met innovatieve beleggingsoplossingen.”

Deze branche-onderscheidingen bouwden voort op een aantal in 2022 door DriveWealth gehaalde mijlpalen, waaronder:

  • Vergrootte zijn wereldwijde aanwezigheid: DriveWealth ontwikkelde belangrijke partnerschappen in Europa (Bank of Georgia) en Azië-Pacific (Toss Securities), en lanceerde nieuwe partnerschappen in achtergestelde markten zoals Afrika (Chipper Cash) en Latijns-Amerika (Sproutfi) om betaalbare toegang tot beleggen uit te breiden. Naast opmerkelijke nieuwe partnerschappen heeft DriveWealth zijn wereldwijde aanwezigheid uitgebreid met vestigingen in Singapore, Londen, Dublin, Litouwen en Brazilië om partners en particuliere beleggers wereldwijd te ondersteunen.
  • Versterkte zijn innovatieve dienstenpakket: Fracker®, het eigen OMS van DriveWealth dat de retailbeleggingservaring voor miljoenen wereldwijd opnieuw heeft uitgevonden, werd gepatenteerd door het U.S. Patent and Trademark Office. Naast de lancering van twee volledige dochterondernemingen, DriveDigital en DriveLiquidity, om cryptocurrency-mogelijkheden te bieden aan partners en hun retailbeleggers, lanceerde het bedrijf zijn Developer Dashboard. Hiermee kunnen ontwikkelaars gratis en direct toegang krijgen tot dezelfde veerkrachtige en schaalbare API’s waar partners van DriveWealth toegang toe hebben in een sandbox-omgeving. Tot slot heeft het bedrijf zijn DriveAdvisory-platform uitgebreid. Deze technologische infrastructuuroplossing stelt partners in staat financiële adviesproducten volledig in hun bestaande apps te integreren.

DriveWealth verwacht aanzienlijke groeikansen in 2023, ondersteund door de resultaten opgenomen in zijn eigen DriveTrends rapport. Hierin wordt getoond dat digitale handel dit jaar steeds populairder werd onder wereldwijde millennials, ondanks de dieptepunten in de markt in 2022, en deze trend zal naar verwachting voortduren in 2023. Het onderzoek analyseerde gegevens van meer dan 12 miljoen beleggers wereldwijd die fractional shares van Amerikaanse aandelen verhandelen via het netwerk van DriveWealth van meer dan 100 partners over de hele wereld, waaronder MoneyLion, Revolut, Grupo Bursátil Mexicano (GBM) en Goalsetter.

Over DriveWealth

DriveWealth, een wereldwijde fintech beleggingsspoor en pionier op het gebied van fractionele aandelenhandel, is een visionair technologiebedrijf dat meer dan 100 partners wereldwijd in staat stelt hun klanten te betrekken door de markten in de palm van hun hand te plaatsen. Wij geloven dat de toekomst fractioneel, transactioneel en mobiel is. Elk mobiel apparaat kan een toegangspoort zijn tot beleggings- en spaarproducten, diensten, advies en hulp voor wereldburgers van alle leeftijden, vermogensstadia en niveaus van financiële expertise. Met behulp van de adviserende ondersteuning van DriveWealth en zijn moderne technologieplatform in de cloud, kunnen partners naadloos merkbeleggingservaringen aanbieden om klanten te werven, te binden en te behouden, en omzetgroei te stimuleren. Ga voor meer informatie naar drivewealth.com of verbind met ons op Twitter @DriveWealth of op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Madison Perrott

drivewealth@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr