14:59 uur 18-12-2022

Roeien verbetert internationaal samenwerkingsnetwerk voor Suzhou, China

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Een economische en handelsdelegatie van Suzhou van meer dan 200 mensen charterde onlangs een vlucht naar Frankrijk en Duitsland om een reeks economische en handelspromotieactiviteiten te lanceren, waaronder een roei-uitwisselingsproject dat veel aandacht trok. Roeien is voor Suzhou zelfs een belangrijke methode geworden om de internationale economische en handelssamenwerking uit te breiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20221216005366/en/

De delegatie onder leiding van Yu Meihua, adjunct-directeur van Suzhou High-tech Zone, was samen met de heer Moritz Petri, voorzitter van de Duitse Roeibond, getuige van de ondertekening van een samenwerkingsmemorandum tussen Deep Dive Suzhou High-tech Zone Rowing Club en Münchener Ruder -Club von 1880. In de toekomst zullen de twee clubs samenwerken op het gebied van onder andere wederzijdse bezoeken en wedstrijden, en zullen ze gebruikmaken van hun netwerken om de economische en handelssamenwerking tussen Suzhou en München, en zelfs tussen China en Duitsland, te versterken.

Rowing Enhances International Cooperation Network for Suzhou, China

MUNICH–(BUSINESS WIRE)– A Suzhou economic and trade delegation of more than 200 people recently chartered a flight to France and Germany to launch a series of economic and trade promotion activities, among which a rowing exchange project attracted much attention. In fact, rowing has become an important method for Suzhou to expand international economic and trade cooperation.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20221216005366/en/

Suzhou delegation signs MoU with Münchener Ruder-Club von 1880 on 14th Dec. in Munich. (Photo: Business Wire)

Suzhou delegation signs MoU with Münchener Ruder-Club von 1880 on 14th Dec. in Munich. (Photo: Business Wire)

The delegation led by Yu Meihua, Deputy Director of Suzhou High-tech Zone, together with Mr. Moritz Petri, Chairman of the German Rowing Federation, witnessed the signing of a cooperation memorandum between Deep Dive Suzhou High-tech Zone Rowing Club and Münchener Ruder-Club von 1880. In the future, the two clubs will cooperate on mutual visits and competition, among others, and will leverage their resource networks to empower economic and trade cooperation between Suzhou and Munich, and even between China and Germany.

According to Feng Nan, CEO of Deep Dive which enabled the cooperation, Mr. Wang Shi, Founder of Deep Dive, visited Munich in 2017 as the Chairman of the Asian Rowing Federation and established contact with Mr. Moritz Petri, which is a key contributor to the successful signing of memorandum.

In Suzhou, rowing has helped many companies and institutions establish international cooperation relations, serving as an effective way to enhance bilateral ties.

For example, when Deep Dive Suzhou High-tech Zone Club opened in July this year, Deep Dive invited Toichi Sakata, President of the Japan Rowing Association, to give a speech, and formed a rowing team consisting of senior managers from Japanese and German companies in the High-tech Zone, thereby strengthening the connection and communication between these enterprises.

In fact, rowing has effectively improved the business and living environment of Suzhou High-tech Zone. For example, Knorr-Bremse’s branch in Suzhou High-tech Zone formed its own rowing team to participate in Deep Dive Club, which helped strengthen team cohesion and gather more talents.

As a member of the delegation, Cao Lunhua, Principal of Suzhou Science and Technology Town Foreign Language School, also signed a memorandum with Münchener Ruder-Club von 1880. The two parties will carry out cooperation on rowing training courses and international exchanges for students.

Contacts

Phoebe Liu

deepdive@encyclomedia.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr