17:03 uur 14-12-2022

Silent Seeds en Sherbinskis kondigen een unieke samenwerking aan

PARIJS en AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Zaadbank Silent Seeds en de beroemde kweker Mario Guzman, oprichter van Sherbinskis, kondigen met trots hun partnerschap aan voor een reeks van vijf unieke Amerikaanse exotische variëteiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221214005118/nl/

(Photo: Silent Seeds)

(Photo: Silent Seeds)

Na een eerste zeer succesvolle samenwerking met de rapper Booba en de creatie van zijn eigen zaadsoort (B-45), zijn de teams van Silent Seeds er trots op een belangrijk nieuw strategisch partnerschap aan te gaan met Mario Guzman, een van de beste kwekers van zijn generatie.

Als oprichter van het merk C wordt zijn werk wereldwijd erkend en gewaardeerd. Hij is vooral bekend om de ontwikkeling van twee van de meest iconische soorten in de cannabiswereld: Gelato en de Gelato lijn van Bacio, Acaiberry, Mochi en Gello, en de beroemde Sunset Sherbert.

De samenwerking tussen Silent Seeds en Sherbinskis zal een reeks van vijf unieke Amerikaanse exotische soorten aanbieden, waarvan er 3 gefeminiseerd zijn (Polar Gelato, Pink Sunset en Acai Jelly) en 2 zijn autoflowering (Polar Gelato Auto en Pink Sunset Auto). Ze zijn verkrijgbaar op www.silent-seeds.com.

Deze collectie, sterk geïnspireerd door de Amerikaanse geest en de Californische vibes, markeert de eerste fase in het samenbrengen van kennis die wordt erkend als de beste ter wereld en de wil om genetische uitmuntendheid te bereiken.

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Mario Guzman, die de terugkeer van Silent Seeds als leider in het veld bevestigt. Dit is te danken aan het werk van alle teams, met meer dan 20 jaar ervaring, en ons strategisch actieplan sinds we de historische genetische bank van Dinafem hebben overgenomen.” Alexandre-Henri Lacarré, CEO van Silent Seeds

De samenwerking duidt ook op de transatlantische ambities van Silent Seeds, met de lancering van een groeiproject dat eind 2023 voltooid moet zijn.

De teams van Silent Seeds en Sherbinskis ontmoeten u graag op de volgende editie van Spannabis, 10 tot 12 maart 2023, Europa’s toonaangevende internationale Cannabisbeurs. Stand 129, Hal 1. Gedurende twee dagen, tijdens de samenkomst en gedurende vergaderingen, zal Mario Guzman zijn visie en ervaring met alle aanwezigen delen.

De oorspronkelijke brontekst van dit bericht is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts ter informatie verstrekt en moeten worden vergeleken met de brontekst, die de enige versie van de tekst is die bedoeld is om rechtsgevolgen te hebben.

Contacts

Samuel BOTTON

sbotton@stepconseil.com
0684799961

Check out our twitter: @NewsNovumpr