19:53 uur 14-12-2022

Andersen en de Universiteit van San Francisco (USF) breiden samenwerking uit om een nieuw Enterprise MBA-programma op te zetten, speciaal voor medewerkers van Andersen

Nauw afgestemd partnerschap tussen bedrijfsleven en onderwijs, ontworpen om te voldoen aan de professionele ontwikkelingsbehoeften van het wereldwijde personeelsbestand van Andersen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen – de leider op het gebied van fiscale, waarderings-, financiële advies- en aanverwante consultingdiensten – en de Universiteit van San Francisco (USF) hebben hun samenwerking verlengd om het Enterprise MBA-programma te creëren, waarin in aanmerking komende medewerkers van Andersen een MBA kunnen behalen in drie tot vijf jaar, volledig gefinancierd door Andersen namens zijn medewerkers. Gemodelleerd naar het rigoureuze parttime MBA-aanbod van de USF Masagung Graduate School of Management, biedt het nieuwe programma een standaard MBA-curriculum met cursussen die zijn toegesneden op de specifieke professionele ontwikkelingsbehoeften van Andersen-medewerkers in de complexe, wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag de dag.

Het nieuwe programma is beschikbaar voor medewerkers van lidfirma’s en samenwerkende firma’s van Andersen, te beginnen met de Amerikaanse medewerkers en uitrol wereldwijd in 2023. Full- en parttime werknemers van Andersen, van senior medewerkers tot partners, ongeacht hun dienstverband, komen in aanmerking voor het programma. Deelnemende studenten moeten drie tot vier cursussen per jaar volgen, die online en asynchroon gegeven worden, om de programmavereisten in vijf jaar te voltooien. Het eerste cohort van bijna 50 studenten startte in juni 2022 met het proefprogramma. USF verwelkomde 14 nieuwe Andersen-studenten in het programma in november 2022 en mikt op nog eens 25-50 voor januari.

“Andersen streeft ernaar het beste professionele dienstverleningsbedrijf ter wereld te zijn en dit nieuwe programma is in lijn met met onze toewijding aan continue professionele ontwikkeling en beheer,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen. “Om de beste in onze branche te zijn, moeten we het beste talent aantrekken en behouden – daarom investeren we zo graag in onze mensen. In nauwe samenwerking met de innovatieve docenten van USF hebben we een op maat gemaakt programma ontwikkeld dat het werk dat de werknemers van Andersen elke dag doen voor onze klanten, weerspiegelt en verbetert. Naarmate het programma groeit, verwachten we dat het een uniforme werknemerservaring zal zijn in al onze praktijkgebieden en wereldwijde kantoren.”

Het aanbod van Andersen is uniek in de mate waarin het bedrijf betrokken was bij de ontwikkeling van cursussen, en het feit dat het programma wereldwijd van aard is, volledig door het bedrijf wordt gefinancierd en geen enkele vorm van terugvordering kent, mochten werknemers die voor het programma zijn ingeschreven ervoor kiezen het bedrijf te verlaten.

“De cultuur van Andersen is wat ons bij elkaar houdt en ons onderscheidt,” vervolgde Vorsatz. “Onze investering in onze mensen in alle stadia is slechts één onderdeel van hoe we die cultuur opbouwen en handhaven.”

Een op maat gemaakte MBA om te voldoen aan de zakelijke behoeften van Andersen

Andersen en de Masagung Graduate School of Management van USF werkten samen om een op maat gemaakt programma te creëren, inclusief inhoud, levering, modaliteit, structuur en timing, en zelfs om samen een speciale facultatieve cursus over het belang van de bedrijfscultuur te creëren. Bovendien kunnen senior medewerkers van Andersen in bepaalde klassen dienen als adjunct-hoogleraren om te helpen bij de instructie. Elk jaar worden drie trimesters van cursussen aangeboden: van begin januari tot half tot eind februari; van begin mei tot eind augustus; en van begin november tot half december. Gezien de belastinggerichte activiteiten van Andersen, worden programmacursussen aangeboden buiten de drukke belastingseizoenen tussen 1 maart en 15 april en tussen 1 september en 15 oktober.

“Dit is een echt uniek en collaboratief programma en de nauwe samenwerking tussen USF en Andersen zetten een nieuwe standaard voor de toekomst van bedrijfsonderwijs,” stelde Otgo Erhemjamts, decaan van de School of Management bij USF. “Het laat zien hoe onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen samenwerken om lacunes in vaardigheden aan te pakken en organisaties en hun personeel voor te bereiden op de snel evoluerende zakenwereld.”

Andersen en USF begonnen hun samenwerking in 2014 toen de organisaties voor het eerst samenwerkten om personeel van Andersen de mogelijkheid te bieden een Master of Laws in Taxation (LLM) of een Master of Legal Studies in Taxation (MLST) te behalen aan de University of San Francisco School of Law. Tot op heden zijn meer dan 120 werknemers uit 11 landen afgestudeerd aan die programma’s.

“De Universiteit van San Francisco, opgericht door de jezuïeten in 1855, werkt al lange tijd samen met het bedrijfsleven in en buiten de stad om hun talentenpool te versterken,” verklaarde USF President ds. Paul J. Fitzgerald, S.J. “Ons werk met Andersen is een geweldige iteratie van dit werk. De afstemming van onze culturen maakt deze uitstekende onderwijs-/leerervaring mogelijk. In het bijzonder zijn we dhr. Vorsatz dankbaar voor het bedenken van deze dynamische samenwerking.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 13.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 390 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Over de USF School of Management

De School of Management van de Universiteit van San Francisco, opgericht in 1925, loopt voorop bij het opleiden van de volgende generatie bewuste, bedachtzame bedrijfsleiders. Elk jaar voegen die studenten zich bij de meer dan 40.000 School of Management-alumni over de hele wereld om ethische en innovatieve veranderingen te creëren in de private, publieke en non-profit managementsectoren. De School of Management is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges Senior College and University Commission (WSCUC) en de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr