20:12 uur 13-12-2022

Merex Investment introduceert J1 Beach, een internationaal bekend strandresort, als onderdeel van de herontwikkeling van La Mer South

  • La Mer South krijgt de nieuwe naam J1 Beach, een unieke dag-naar-nacht premium bestemming voor eet-en drinkgelegenheden, waaronder drie gloednieuwe belevenissen, Gigi Rigolatto, Bâoli en Sirene Beach by Gaia en tien nieuwe luxe restaurants.
  • De herontwikkeling geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop mensen van gastvrijheid genieten

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– De vermogensbeheerder Merex Investment heeft de herontwikkeling aangekondigd van La Mer South, die de naam J1 Beach krijgt, met de toevoeging van drie gloednieuwe belevenissen aan de kust – Gigi Rigolatto, Bâoli en Sirene Beach by Gaia en 10 luxe restaurants waar bezoekers van zonsopkomst tot zonsondergang van kunnen genieten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221013005029/nl/

J1 Beach (photo: AETOSWire)

J1 Beach (photo: AETOSWire)

J1 Beach wordt een toonaangevende strandresortbestemming en de eerste in zijn soort in de regio, met vrij uitzicht op de zee, luxe horecavoorzieningen en een verzameling hoog aangeschreven exploitanten in het hart van Jumeirah, Dubai.

De herontwikkeling vergemakkelijkt de verbindingen voor bezoekers door middel van parkeerservice en ruime parkeergelegenheid, pendeldiensten in golfkarren en groene paden die overdag in de schaduw liggen en ‘s nachts verlicht zijn om een ideale sfeer voor strandbezoekers te creëren. Bezoekers kunnen zelfs over zee aankomen via de beschutte receptie aan de kust.

De nieuwe restaurants voor het J1 Beach-project maken hun debuut in de Verenigde Arabische Emiraten en krijgen een volledige vergunning voor dag- en nachthandel.

Shahram Shamsaee, CEO van Merex Investment Group:”J1 Beach is als toonaangevende lifestyle en zakelijke bestemming een spannende uitbreiding van Dubai en we zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van de dag-tot-nacht lifestyle-ervaringen en restaurants aan zee een nieuwe invulling geeft aan de manier waarop bezoekers van een interactief aanbod van nieuwe hoogstaande keuzes genieten.”

“Merex Investments wil het zakelijk potentieel uit de bestemmingen halen en dit te overtreffen door van toplocaties te profiteren en de principes van placemaking te versterken. De drie nieuwe toevoegingen aan J1 Beach ondersteunen de groei van lokale en wereldwijde partners door de levering van holistische, gemakkelijke en diverse lifestyle-middelen.”

In het verlengde van de strategische prioriteit van Merex Investment om mensen in staat te stellen de stad op een andere manier te beleven, stelt de zet bewoners in staat deel uit te maken van het almaar groeiende levendige en stijlvolle stadsleven van Dubai.

Merex en Paris Society International hebben een overeenkomst getekend om het legendarische Gigi Rigolatto voor het eerst naar de regio te halen. Gigi Rigolatto is uitgeroepen tot een van ‘s werelds beste merken in zijn categorie en biedt gasten een Italiaans menu, een binnenrestaurant, twee buitenterrassen, een tuin, een Bellinibar, een zwembad, een kindercircus, een wellnessruimte en directe toegang tot het strand.

Brian Bendix, CEO van Paris Society International: “Wij zijn ervan overtuigd dat J1 Beach, de kern van de Merex-visie en de diversiteit van het marktleidende aanbod niet alleen in Dubai maar wereldwijd zal aanslaan. Het wordt de nieuwe standaard voor het aanbieden van ultra-premium woningen, horeca en lifestyle aan de kust. Na het succes in Saint Tropez, Parijs en Val d’Isère, is Dubai de natuurlijke nieuwe strandbestemming voor Gigi Rigolatto die met al haar buitengewone ervaringen een belangrijke plaats zal gaan innemen.”

Sirene Beach by Gaia, een initiatief van Evgeny Kuzin en chef-kok Izu Ani, is de kustevolutie van het Grieks-mediterrane concept Gaia uit Dubai. Evgeny Kuzin, restaurateur en medeoprichter van Gaia: “Onderzoek heeft uitgewezen dat er een verandering optreedt in wereldwijde vakantietrends waarbij steeds meer mensen ervoor kiezen om regelmatig te ontspannen aan het strand en in restaurants in plaats van op reis te gaan. Sirene Beach by Gaia biedt een stijlvolle ervaring en belichaamt de luxe van ontspanning aan het strand zodat gasten de hele dag kunnen blijven ontspannen, tot zichzelf kunnen komen en tijd doorbrengen met vrienden en familie. We zijn dolblij om Sirene te lanceren met een voortreffelijk menu ontworpen door het culinaire team van Gaia, een eigentijdse esthetiek en een ongeëvenaard entertainment- en evenementenprogramma aan een van de meest begeerde kusten van de regio.”

Ook Bâoli in J1 Beach is een primeur voor het Midden-Oosten. Bâoli is een elegant restaurant dat wereldsucces heeft geboekt in Miami (VS) en Cannes (Frankrijk). Het biedt moderne Japanse gerechten en staat erom bekend A-listers naar de locatie te lokken.

Sanjeev Nanda, oprichter van Neat Food en aanstaand manager van Bâoli Dubai: “Bâoli is een ruimte in retraite-stijl, geïnspireerd op de prachtige trappenbronnen-baolis in India, waar de bezoekers van J1 Beach een unieke ervaring zullen beleven. De entree in het Midden-Oosten maakt deel uit van het succes van het merk op al onze internationale bestemmingen en we geloven dat Dubai de perfecte locatie is om onze gastvrijheidservaringen van wereldklasse te blijven delen.”

Het gebied is tijdens de bouw van de bestemming gesloten en zal volgens de planning eind 2023 openen voor het publiek.

Over Merex Investment

Merex Investment is in 2019 opgericht als een joint venture tussen Dubai Holding en Brookfield Asset Management met een focus op het creëren van waarde op lange termijn voor de inwoners en het bedrijfsleven van Dubai. Het bedrijf wordt gewaardeerd op ongeveer AED 5 miljard (USD 1,4 miljard) en bezit en exploiteert een gediversifieerde portefeuille van retailcentra, waaronder The Beach, City Walk en La Mer die ruim 2 miljoen vierkante meter beslaan en meer dan 550 huurders van winkels, ontspanning en entertainment huisvesten.

De strategische investeringen en partnerschappen van het vermogensbeheerbedrijf geven een nieuwe invulling aan de manier waarop mensen de stad ervaren, herontwerpen de manier waarop bedrijven met hun klanten omgaan en heroverwegen de manier waarop stedelijke ruimten worden ontworpen om schone, duurzame en gelukkige bestemmingen te creëren. Merex Investment is een gerenommeerde partner voor zowel lokale ondernemers als regionale en internationale bedrijven.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Khaled Yahya

KYahya@apcoworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr