17:34 uur 13-12-2022

Andersen Global vergroot bereik in Brazilië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn uitbreidingsinspanningen in heel Brazilië en Europa verder door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Rolim, een veelomvattend advocatenkantoor met kantoren in São Paulo, Rio de Janeiro, Belo Horizonte en Brasília.

Opgericht door Managing Partner João Dácio Rolim in 1993, levert het team van professionals van het bedrijf diensten op gebieden als belasting, energie, telecommunicatie, zakelijke geschillen, arbitrage en bemiddeling, ondernemingsrecht, fusies en overnames, milieurecht, contracten, infrastructuur, internationale handel en douane, onroerend goed en antitrust. Rolim wordt consequent erkend door Chambers and Partners, IFLR 1000, ITR World Tax, Leaders League en The Legal 500 als een best presterend advocatenkantoor.

“Ons team heeft een grondige kennis van het huidige zakelijke landschap en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige, uitgebreide oplossingen aan onze lokale en internationale klanten,” aldus João. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om onze klanten ongeëvenaarde, holistische fiscale en juridische oplossingen te bieden, waardoor onze positie in de markt verder wordt versterkt.”

“João en zijn team hebben een concurrerend platform opgezet in hun respectievelijke regio’s en delen onze toewijding aan beheer,” stelde voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, Mark Vorsatz. “Hun toevoeging versterkt de juridische praktijk van onze organisatie en voegt dekking toe aan belangrijke regio’s, waardoor we klanten op naadloze manier kunnen blijven helpen met hun wereldwijde zakelijke behoeften.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Gloval, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 13.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 390 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr