16:04 uur 10-12-2022

Beijing Radio & Television Station Beijing Time kondigt de voorbeschouwing aan van de 2de Beijing International Canal Art Week

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Om de culturele en toeristische uitwisselingen binnen internationale steden aan kanalen te verdiepen, start het online live-uitzendingsprogramma “Bestemming met Online Populariteit in de ‘Vriendenkring’ voor wereldwijde kanalen”, speciaal geproduceerd door het 2e Beijing International Canal Arts Festival, dat wordt gesponsord door het Beijing Municipal Culture and Tourism Bureau, georganiseerd door Beijing Overseas Cultural Exchanges Center en uitgevoerd door Beijing Radio & Television Station Beijing Time. Zeven culturele vertegenwoordigers uit verschillende landen worden uitgenodigd om per boot over het Beijing-Hangzhou Grand Canal te varen. Ze genieten van het prachtige landschap van het kanaal, praten over de geschiedenis van het kanaal en maken kennis met de wereldgids omtrent het bezoeken van kanalen!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221209005128/nl/

Uitzendplatforms - Scan de QR-code, bezoek de liveshow, geniet van de tentoonstelling over het werelderfgoed van het kanaal! (Photo: Business Wire)

Uitzendplatforms – Scan de QR-code, bezoek de liveshow, geniet van de tentoonstelling over het werelderfgoed van het kanaal! (Photo: Business Wire)

Uitzendplatforms

Scan de QR-code, bezoek de liveshow, geniet van de tentoonstelling over het werelderfgoed van het kanaal!

https://item.btime.com/f5e2uc0n5va8ju9ma447ion8pck

De vertegenwoordigers van de kanaalcultuur zullen het publiek meenemen op verkenning naar de unieke charme in het ecologische landschap en de stedelijke ontwikkeling van landen met kanalen zoals China, Egypte, Thailand, Mexico, Nederland, Italië en Duitsland; genieten van het heerlijke eten, de drukte en hectiek of opwinding langs het Grand Canal van China, Suezkanaal, Bangkok Ong Ang kanaal, Xochimilco kanaal, Giethoorn kanaal, Venetië Grand Canal en Dortmund-Ems kanaal en het culturele erfgoed ontdekken dat opgenomen is in wereldberoemde kanalensteden als Beijing, Tianjin, Wuzhen, Port Said, Bangkok, Mexico City, Giethoorn, Venetië en Münster.

https://youtu.be/ad0-t4Xw9Ks

Programmaoverzicht

Aflevering 1 “Charming Waterfront”- 10 december, 20:00 (Beijing tijd)

Aflevering 2 “Bustling Waterfront” – 11 december, 20:00 (Beijing tijd)

Aflevering 3 “Ancient Waterfront”-12 december, 20:00 uur (Beijing tijd)

Op 10-12 december wordt de liveshow elke avond om 20:00 uur (Beijing tijd) uitgezonden, en om 8:00 uur (Beijing tijd) de volgende dag worden korte fragmenten uitgezonden. Blijf ons volgen!

Mensen uit China kunnen zich aanmelden op platforms zoals de officiële website van Beijing Time (btime.com), de officiële website van het Beijing Overseas Cultural Exchanges Center (bocec.cn) en het videoplatform WeChat, Baidu, Sina Weibo, Sina News, iQiyi, Kwai, Douyu, Bilibili, Tiktok, Youku, Sohu, enz.

Mensen uit het buitenland kunnen ze bekijken via iTalkBB, Beijing Time Official Channel of YouTube en Radio Beijing International Channel of YouTube. Bovendien zal op 12 december rond 20:00 uur (plaatselijke tijd) de onverkorte directors cut worden uitgezonden op CICC!

Contacts

Media contact
Company name: Beijing Radio & Television Station Beijing Time

Contact: Wang Jie

Email: xiaojie12321@163.com
Official website: https://www.btime.com/

Check out our twitter: @NewsNovumpr